Since

1993

Cigköftem nevű vállalkozásunkat 1993-ban Törökországban alapítottuk. Törökország egyik legsikeresebb piacvezetőjeként az egyik legnagyobb török gyorsétterem láncot üzemeltetjük.

storynakA cigköfte egy több, mint 1300 éves múltra visszatekintő, tradicionális török étel, amelyet Cigköftem néven a természetes íz és az egészségesség jegyében fejlesztettünk tovább. 20 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött és a magas higiéniai és minőségi követelményeknek megfelelve minden nap friss termékeket kínálunk.

A Cigköftem Európában, Amerikában és Törökországban mintegy 318 üzlettel rendelkezik. Franchise rendszerünk nagy ütemben terjeszkedik. Célunk, hogy tradicionális ételünket a világon mindenütt megismerhessék és megtalálhassák kedves vendégeink.

hygen2A Cigköftem búzából, paradicsomvelőből, őrölt chiliből és 18 válogatott fűszerből készül. Teljesen vegetariánus étel, amely fogyasztható csípősen és kevésbé csípősen, friss köreteinkkel, lavas kenyérrel, szósszal, jégsalátával, újhagymával, petrezselyemmel, mentával, citrommal, uborkával és paradicsommal kiegészítve. A Cigköftem a vegetariánus, tudatos és kalóriaszegény étkezés jegyében készül.

A Cigköftem-nél a kiszolgálás gyors, barátságos és segítőkész. A higiéniai követelmények betartása számunkra éppúgy természetes az ételek elkészítése során, mint a személyzet tekintetében.


Nálunk

Vásárlóink az elsők

Szöveg

1. Az étkezés menete
Foglaljon helyet elegáns éttermünk egyik asztalánál és miközben kedvenc italát kortyolgatja, a felszolgálónk elmagyarázza az étkezés menetét.
2. Válasszon kedvenceiből
Nézze át étlapunkat, számtalan előételt, salátákat tartalmazó saláta bárunkat és válasszon a friss zöldségekből, salátákból, kézműves sajtokból, házi péksüteményekből, napi levesünkből, vagy rendeljen belőlük online.
3. Zene
Figyelünk vendégeink harmónikus szórakoztatására, halk zene kíséri végig étkezését.
4. Ínycsiklandozó desszertek
Az étkezés méltó befejezéséhez, – ha még maradt hely a gyomorban -, válasszon egyet különleges desszertjeink közül.

Kép

Galéria

Hivatásunk elkötelezettjei vagyunk.